Anat Spiegel met Westsidetrio

Anat Spiegel met Westsidetrio

17 maart: Anat Spiegel en het Westsidetrio

Je hart breken en tegelijkertijd helen is volgens toondichter en vocalist Anat Spiegel (Is/NL) wat een lied met je moet doen. Met invloeden uit de jazz, theater en klassieke muziek, wordt Spiegel vanavond vergezeld door strijkers Tiziana Pintus, Isabella Petersen en Annie Tangberg en mogelijk nog meer gastoptredens. Bezoekers kunnen een lyrische cello opening verwachten, dat zich uitmondt tot een feestelijke tutti performance, waarbij een trio van stemmen grooven boven de kleurrijke klanken van de strijkers en electronica. Maar even later klinkt haar prachtige stem in een heel klein liedje.

Onlangs trad ze op met het Nationale Opera & Ballet tijdens Amsterdam Dance Event en Holland Festival. Het bitterzoete aantrekkelijke die zo kenmerkend is voor haar muziek, is duidelijk terug te horen op haar nieuwe solo South of Somewhere.

Dit optreden wordt er een om niet snel te vergeten.

Entree: 15 euro (incl. servicekosten)

Aan de deur: 17,50 euro


het nieuwe dijkhuis doetinchem avantgarde jazz Anat Spiegel Singer-songwriter klassiek zangeres kunst
Saturday 17 March 2018, 20:00

Anat Spiegel (NL/IL) is een vocalist, podiumbeest en componist. Haar stijl is lastig te omschrijven. Het is jazz, avantgarde, opera en dance ineen. Ondersteund door onder andere drie strijkers, gitaar en een beetje elektronica weet ze het publiek in Het Nieuwe Dijkhuis te betoveren. Komt dat zien!

When and where

Begin time:
Saturday 17 March 2018, 20:00

Let op! Inloop is een half uur voor aanvang van het evenement.

Het Nieuwe Dijkhuis

Burgemeester van Nispenstraat 19, Doetinchem

Directions: Car Public transportation