Gay Father Conference Brussels 2019

Op 21-22 september 2019 vindt in Europa de grootste en meest complete conferentie bestemd voor homo mannen die een kinderwens hebben weer plaats in Brussel! Voor de 5e keer keer organiseert Men Having Babies dit event met ondersteuning van Europese roze wensouder organisaties, waaronder Meer dan Gewenst.  Invulling van een kinderwens is d.m.v. draagmoederschap of adoptie is in de USA/Canada zeer goed gereguleerd. In de USA en Canada zijn er dan ook veel mogelijkheden, die goed aansluiten op de Nederlandse wetgeving. Dit is een unieke kans om een compleet beeld te krijgen en veel agencies, advocaten en medici uit de USA/Canada te ontmoeten.

Tickets kosten 40 euro, maar vanwege de samenwerking met Meer dan Gewenst zijn tickets via deze website met 10 euro korting te koop. Tevens steun je hiermee het werk van Stichting Meer dan Gewenst.

Samstag 21. September 2019, 09:00 Uhr

Op 21-22 september 2019 vindt in Europa de grootste en meest complete conferentie bestemd voor homo mannen die een kinderwens hebben weer plaats in Brussel! Voor de 5e keer keer organiseert Men Having Babies dit event met ondersteuning van Europese roze wensouder organisaties, waaronder Meer dan Gewenst. Invulling van een kinderwens is d.m.v. draagmoederschap of adoptie is in de USA/Canada zeer goed gereguleerd. In de USA en Canada zijn er dan ook veel mogelijkheden, die goed aansluiten op de Nederlandse wetgeving. Dit is een unieke kans om een compleet beeld te krijgen en veel agencies, advocaten en medici uit de USA/Canada te ontmoeten.

Wo und wann

Anfang:
Samstag 21. September 2019, 09:00 Uhr

The Hotel Brussels

Boulevard de Waterloo 38, Brussel

Streckenbeschreibung: Auto Öffentliche Verkehrsmittel

Kontakt mit Veranstalter

Men Having Babies
(voor vragen over deze activiteit)
activiteiten@meerdangewenst.nl
http://www.meerdangewenst.nl

Haben Sie eine Frage? Oftgestellte Fragen